Xaralyn Lasize haard - verrijdbare roomdivider voor jouw interieur

Blog

De Xaralyn waterdamp roomdivider haard: stijlvolle warmte voor jouw interieur

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer op te fleuren én te verdelen? Maak kennis met de Xaralyn waterdamp roomdivider. Deze haard is niet alleen een elegante roomdivider, maar voegt ook een sfeervolle, realistische haardervaring toe zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Waarom kiezen voor de Xaralyn waterdamp haard?

De Xaralyn waterdamp haard is dé oplossing voor wie de sfeer van een open haard wil, maar zonder gedoe met rook, as, of echt vuur. Deze haard werkt op basis van waterdamp en verlichting, wat zorgt voor een levensecht vlameffect zonder hitte. Het is dus veilig voor gezinnen met kinderen en huisdieren, en je hebt geen rookkanaal nodig.

Stijlvol en praktisch

De Xaralyn waterdamp roomdivider haard is ontworpen om naadloos in elk modern interieur te passen. Hij fungeert als een roomdivider, waardoor je een grote ruimte effectief kunt opdelen in bijvoorbeeld een gezellige zithoek en een eetgedeelte. Het slanke, minimalistische ontwerp past perfect in moderne en klassieke interieurs.

Gemakkelijk in Gebruik

Wat deze haard echt aantrekkelijk maakt, is het gebruiksgemak. Vul het reservoir eenvoudig met water, zet de haard aan, en geniet direct van een ontspannen sfeer. Er is geen hout of gas nodig, en met de afstandsbediening regel je alles vanaf de bank.

Waterdamp haard als roomdivider

Een milieuvriendelijke Keuze

Naast zijn stijl en gemak, is de Xaralyn Lasize waterdamp haard ook milieuvriendelijk. Omdat hij geen verbranding van hout of gas vereist, produceert hij geen rook of schadelijke stoffen. 

Conclusie

De Xaralyn waterdamp roomdivider haard biedt een perfecte balans tussen design, veiligheid en gemak. Het is de ideale manier om je interieur te verrijken met een gezellige sfeer, zonder de zorgen die bij een traditionele haard komen kijken. Voeg vandaag nog een vleugje luxe en comfort toe aan je huis met de Xaralyn waterdamp roomdivider haard!

Kies tussen een elektrische inzethaard of bio-ethanol haard

Bij de Xaralyn Ambiance haard heb je de keuze tussen een elektrische inzet of een bioethanol haard, zodat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw situatie.


Elektrische inzethaard: Zoek je gemak en efficiëntie? Dan is de elektrische waterdamp inzet iets voor jou. Met een druk op de knop geniet je van direct een gezellige sfeer. Bovendien is deze optie energiezuinig en veilig, ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Bio-ethanol haard: Wil je een authentieke vlam en een milieuvriendelijke optie? Kies dan voor een bio-ethanol haard. Bio-ethanol is een hernieuwbare brandstof die schoon brandt zonder rook, roet of as. Geniet van een echte vlam en maak een duurzame keuze.

Bekijk hier de video van de grote tuin verbouwing:


Shop Lasize






in SBS6
Maak jouw tuin zomer klaar met Xaralyn
Blog