Transformeer je tuin met onze buitenhaarden

Blog

Ontdek onze buitenhaarden

In de Afgelopen jaren hebben buitenhaarden een ware opmars gemaakt in populariteit. Het idee van een haard in de tuin brengt niet alleen warmte en gezelligheid met zich mee, maar voegt ook een ongeëvenaarde ambiance toe aan zomernachten. Met een prachtige buitenhaard creëer je niet alleen een knusse hoek op je terras, maar verleng je ook het genot van buiten zijn wanneer de temperatuur begint te dalen.


De groeiende populariteit van buitenhaarden

Er is een buitenhaard voor elke buitenruimte, of deze nu groot of klein is. Onze compacte gashaard modellen zijn de perfecte keuze voor elk terras. 

Mooie afwerking en kwaliteit

De Xaralyn Column buitenhaarden bieden het beste van beide werelden. Het vuur is vanuit alle hoeken te bewonderen en dankzij de handvaten is de buitenhaard eenvoudig te verplaatsen. Wat deze haard echt uniek maakt, is de handige opbergruimte voor de gasfles. In drie verschillende kleuren, past deze buitenhaard perfect in elke tuin.

Buitenhaarden voor in de tuin

Compact en veilig

Het compacte formaat maakt onze buitenhaarden ideaal voor knusse tuinen. De branderpan en branders van onze buitenhaarden zijn van hoge kwaliteit en uitgevoerd in RVS. De branders hebben elektrische ontsteking met batterij en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, mocht er een plotselinge regenbui komen tijdens gebruik dan schakelt de brander automatisch uit. 

Eigentijds design

De Column buitenhaarden zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren die perfect aansluiten in je buitenruimte. Elke haard krijgt hierdoor een eigen karakter. Geen rookoverlast of vonken, geen gesleep met haardhout, geen boze buren! 

De Voordelen van Buitenhaarden

Buitenhaarden zijn niet alleen een bron van warmte en gezelligheid, maar bieden ook tal van andere voordelen. Een buiten gashaard/heater, zoals die van Xaralyn, combineert gebruiksgemak met stijlvol design. Deze haarden zijn perfect voor mensen die geen gedoe willen met houtblokken en as. Met een druk op de knop creëer je een aangename warmte en sfeer in je tuin. Bovendien zijn onze haarden uitgerust met een beschermhoes, waardoor je ze kunt beschermen tegen slecht weer wanneer ze niet in gebruik zijn.

Geen gedoe met onderhoud

Een ander groot voordeel van buiten gashaarden is het gebrek aan onderhoud. In tegenstelling tot traditionele houtgestookte haarden hoef je geen tijd te besteden aan het schoonmaken van roet en as. Dit maakt ze ideaal voor mensen die graag genieten van een vuurtje zonder de rompslomp achteraf.

Perfect voor een terras, veranda, balkon of horeca plek

Onze buiten gashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, waardoor je altijd een haard kunt vinden die perfect past bij de esthetiek van je tuin. Of je nu de voorkeur geeft aan strakke lijnen en minimalistisch design of juist houdt van een meer traditionele uitstraling, er is een buiten gashaard die aan al je wensen voldoet.

Transformeer jouw buitenruimte met een buitenhaard, een gashaard zonder gedoe

Creëer de Tuin van je Dromen

Met de juiste buitenhaard kun je het hele jaar door genieten van de buitenlucht. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek of gewoon wilt genieten van de warmte van het vuur, een buitenhaard voegt een vleugje magie toe aan elke buitenruimte. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog ons assortiment en maak van jouw tuin een plek waar herinneringen worden gemaakt.


Shop Column



Waarom is een sfeerhaard een aanvulling tijdens de wintermaanden
Xaralyn Clean Fire System